به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، محمدرضا باهنر در نشست خبری که صبح امروز در محل پایگاه اطلاعرسانی خبر فوری برگزار شد، اظهار کرد: در اتفاقات اخیری که در روابط میان ایران و آمریکا رخ داده و موجب تنشآلود شدن فضا شده است، رسانهها باید به رسالت خود برای خنثیسازی توطئه دشمن عمل کنند.
وی ادامه داد: دشمن جنگ اقتصادی و روانی سنگینی را علیه ملت ایران آغاز کرده است، اما ملت ایران با مقاومت میتواند این جنگ روانی و اقتصادی را پشت سر بگذارد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به حضور احمدینژاد در ضیافت افطاری روز پنجشنبه هفته گذشته این حزب گفت: در این ضیافت افطاری از همه احزاب قانونی دعوت میکنیم و جناحبندیهای سیاسی را لحاظ نمیکنیم و حتی برای نمایندگان مجلس و اعضای دولت دعوتنامه ارسال کردیم؛ لذا اینکه یک دعوت ویژه از شخصی خاص صورت گرفته باشد، اینگونه نبوده است.
باهنر با اشاره به عملکرد مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی تحت تأثیر برخی اتفاقات و فراکسیونهاست و برای بررسی عملکرد این مجلس باید برخی مؤلفهها را در نظر گرفت، البته برخی میخواهند طوری وانمود کنند که این مجلس خیلی ضعیف است، اما در اصل این دوره مجلس هم مانند دورههای قبلی است و خیلی فرقی با آنها ندارد و اینکه باید این نکته را مدنظر داشت که بخش قابل توجهی از این نمایندگان در دوره بعد رأی نخواهند آورد و یکی از ایراداتی که به این مجلس میتوان گرفت این است که فراکسیونها در این مجلس در اکثریت نبودند.
وی با اشاره به موضوع گفتگوی ملی افزود: گفتگوی ملی یک جلسه ساختارمند و تشکیلاتی و دارای اساسنامه نیست و برخی میگفتند که ما میخواهیم یک آشتی ملی را کلید بزنیم در صورتیکه چنین نیست؛ زیرا ما با یکدیگر قهر نیستیم؛ لذا ما پیشنهاد دادیم آقایان عارف، مازنی و حتی برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بنشینند با یکدیگر گفتگو کنند و این را باید مدنظر داشت که در ایده گفتگوی ملی موضوعی بهنام ائتلاف مطرح نیست.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به مذاکره مجدد با آمریکا تصریح کرد: گفتگو باید یک آوردهای داشته باشد و این آورده باز میگردد به تجربیات گذشته؛ هرچند که برجام یک توافقنامه برد-برد بود و من اعتقاد دارم گفتگوهای ۱+۵ خوب بوده است، اما متأسفانه آمریکاییها عادت دارند که هرازگاهی شخصی را روی کار بیاورند که به او بگویند دیوانه و از توافقنامههای جهانی خارج و کارهای غیرمعمول انجام دهند. البته این را باید مورد تأکید قرار داد که این امر را نمیتوان اینگونه تصور کرد که از دست هیئت حاکمه آمریکا خارج شده بلکه جزئی از برنامههای آنهاست.
وی افزود: ترامپ باید عقبافتادگی آمریکا در این مدت را با این اقدامات جبران کند؛ لذا گفتگو زمانی محقق میشود که ساختاری داشته باشد و به آمریکا به گفتگوی دو سال گذشته خود باز گردد و امروز هم که بحث گفتگو را مطرح میکنند بیشتر جنبه جنگ روانی دارد.
باهنر با اشاره به نحوه ورود اصولگرایان به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: چون ما احزاب شناسنامهدار و تأثیرگذار در کشور نداریم وقتی نزدیک انتخابات میشویم ۷۰ یا ۸۰ درصد انرژی خود را فقط صرف جمعآوری نیروهای اصولگرا و وحدت میان آنها میکنیم؛ بنابراین برای این دوره انتخابات مجلس، جمنا باقی خواهد ماند، اما اصولگرایان تصمیم دارند که با حفظ ساختار جمنا ذیل شورای وحدت اصولگرایان به ریاست آقای حدادعادل به وحدت برسند و با لیستی که از دل این شورا منتشر میشود به عرصه انتخابات ورود داشته باشند، همچنین در این لیست این امید وجود دارد که آقای لاریجانی و قالیباف به این شورا بپیوندند.
منبع: آنا
انتهای پیام/
نظر شما